Tato stránka používá analytické nástroje pro monitorování a vylepšování uživatelského zážitku. Používáním stránky souhlasíte s jejich podmínkami.

Chci vědět více

SK Rudolfov

zal. 1932

FK Olympie Týn n/Vlt. – SK Rudolfov A 1:0 (0:0)

- Ondřej Hajný
Úvodní obrázek pro FK Olympie Týn n/Vlt.  – SK Rudolfov A 1:0 (0:0)

Gól: 83. Dobal. Rozhodčí: Krauskopf – Němec, Lepič. Delegát: Kučera. ŽK: 3:1 (Boček, Mezera, Dobal – Pouzar). Bez diváků.
Týn: Vachuta – Maxa, Vařil, Šálený (46. Meidl), Boček – Mravec, Dobal, Stoklasa, Houska (79. Dvořák) – Fischer (62. Liška), Mezera (89. Procházka). Trenér: Mareš.
Rudolfov: Teringl – Dvořák, Hrbáč, Hajný, Peiger – Sládek, Pouzar, Kovačičin, Vejvar, Říha (79. Keřka) – Šindelář (86. Kryeziu). Trenér: Nárovec.
Nejlepší hráči: Stoklasa, Maxa – celý tým.

Další smolnou porážku, po které se propadl na samý chvost tabulky, musel spolknout Rudolfov. První poločas střetnutí v Týně toho hosté Olympii moc nedovolili a byli lepším týmem, hrozili ze standardek. Po přestávce domácí přidali, zlepšili se, ale vyložených šancí bylo na obou stranách poskrovnu. Důležité záchranářské utkání pomalu spělo do bezgólové remízy, když sedm minut před koncem uhodilo před hostující brankou. Centr z levé strany přistál přesně na hlavě zkušeného Vladimíra Dobala, který zamířil pod břevno bezmocného Teringla a zajistil Vltavotýnským třetí podzimní vítězství. 

Václav Mareš (trenér Týna): „Jsem spokojený se ziskem třech bodů. S předvedenou hrou už tolik spokojený být nemohu. Řekli jsme si, že na Rudolfov vlítneme a vnutíme mu náš styl hry, bohužel tomu tak ale nebylo. Hosté byli především v prvním poločase lepším mužstvem, dobře kombinovali a nám se nedařilo vůbec nic. Soupeři jsme nechali spoustu prostoru, scházela nám rozehrávka a byli jsme hodně nepřesní. Ve druhém poločase jsme se zlepšili, byli víc na míči a hrozili z protiútoků. Stále to však z naší strany nebylo ono. Hosté hrozili především ze standardních situací, naše obrana však byla pozorná. Když už se zdálo, že zápas skončí remízou, vysvobodil nás v 83. minutě šťastnou brankou na výsledných 1:0 Vladimír Dobal.“ 

Jiří Nárovec (trenér Rudolfova): „Na výborně připraveném trávníku se odehrál vyrovnaný duel, bohužel opět se špatným koncem pro nás. Herně zápasy zvládáme, ale i v Týně se potvrdilo, že se nám celý podzim nedaří střelecky. Šťastné vítězství domácím zajistil sedm minut před koncem po nedorozumění naší obrany s brankářem hlavou Dobal. I přes prohru ale musím kluky pochválit. Řada z nich nastoupila se zdravotními problémy, i přesto jsme především v prvním poločase Týn přehrávali. Jsme poslední. Pokud to bude možné, zkusíme v průběhu nucené pauzy kvalitně potrénovat. Potom uvidíme, co bude dál.“

Zdroj: https://www.jihoceskyfotbal.cz/clanky/4951-ohlasy-sestavy-fakta-a-nejlepsi-hraci-v-8-kole-kp.html