SK Rudolfov

zal. 1932

Pokračovaní a dokončení stavby nového areálu

- Ondřej Hajný
Úvodní obrázek pro Pokračovaní a dokončení stavby nového areálu

Jak již bylo zmíněno během léta začla v našem areálu výstavba sportovišt, která musela být do konce letošního roku hotová. Jedná se o umělý trávník, atletický ovál s multifunkčním a workoutovým hřištěm. Každým dnem bylo v areálu vidět spousta práce a na následujících fotkách se můžete podívat na aktuální stav.

Atletický ovál a multifunkční hřiště
Víceučelové hřiště
Umělá tráva
Umělá tráva

Jak se blížil konec roku a tím i dokončení stavby, tak hřiště dostávalo čím dál více svojí podobu. Skvělá práce všech, co se na stavbě podíleli, především Honza Šindelář jako stavbyvedoucí.

Atletický ovál a multifunkční hřiště
Víceučelové hřiště
Umělá tráva
Workoutové hřiště

Díky skvělé práci našeho fotbalového výboru ve spolupráci s městem Rudolfov se podařilo tento projekt dotáhnout do konce. Trvalo několik let než se konečně povedlo připravit vše potřebné k vyřízení dotace a nebýt velkého úsílí všech zúčastněných, mohl se dlouholetý sen o rozšíření a modernizaci areálu opět rozplynout. Jmenovat všechny, kteří se podíleli jménem by vystačilo na celý seznam a tak ve zkratce děkujeme všem, co se jakýmkoli způsobem na projektu podíleli: všem stávajícím i bývalým členům SK Rudolfov, městu Rudolfov a v neposlední řadě také stavebním firmám a jejich zaměstancům. Děkujeme.