Tato stránka používá analytické nástroje pro monitorování a vylepšování uživatelského zážitku. Používáním stránky souhlasíte s jejich podmínkami.

Chci vědět více

SK Rudolfov

zal. 1932

Zákaz vstupu do areálu

- Ondřej Hajný
Úvodní obrázek pro Zákaz vstupu do areálu

Vedení klubu žádá jak členy, tak i veřejnost, aby v době Covidu-19 nevstupovali do areálu na jakékoli sportoviště. Není to tak dlouho, co jsme informovali, že se koncem roku dokončili veškeré práce na sportovištích a už musíme řešit nepříjemné situace. Ať už je to nepořádek, poničení zateplení na budově, kde se nachází šatna našeho A mužstva nebo pohyb osob v uzamčených prostorách. Jedná se hlavně o plochu umělé trávy, kde byl viděn pohyb osob již několikrát .Na hřiště se dotyční dostali skrz sítě na více místech, jak je vidět na fotce.

Pohled od workoutového hřiště

Víme, že tahle doba není jednoduchá a hlavně moc dlouhá především pro mládež, která nemá moc možností. I my už vyhlížíme čas, kdy budeme moci využívat sportoviště k trénování. Tímto prosíme všechny, aby se drželi vládních nařízení, nevstupovali do areálu a především nedělali škodu na majetku. Za celé vedení klubu děkuji.