Tato stránka používá analytické nástroje pro monitorování a vylepšování uživatelského zážitku. Používáním stránky souhlasíte s jejich podmínkami.

Chci vědět více

SK Rudolfov

zal. 1932

Výhra turnaje pro nejmladší v Boršově

- Ondřej Hajný
Úvodní obrázek pro Výhra turnaje pro nejmladší v Boršově

První prázdninový víkend v sobotu 3. 7. 2021 se naše budoucí mladší přípravka zúčastnila turnaje v Boršově nad Vltavou pod vedením trenéra Michala Nestávala.

Odpočinek mezi zápasy

Turnaje se účastnilo 6 týmů a hrálo se systémem každý s každým. Našim hráčům se náramně dařilo. První zápas vyprovodili domácí tým 7:0 a krátce na to pokořili po pěkném zápase v derby Lišov 4:1. Po dvou těžkých zápasech následovala 20 minutová pauza, aby kluci nabrali sílu a šlo se na zápas s velice těžkým protivníkem Lipí. To už byl pro naše kluky těžší oříšek, ale po odbojovaném zápase vyhráli těsně 3:2. Hned po této výhře následoval zápas s Mokrým, který náš tým opět vyhrál, tentokrát výsledkem 5:2. Chyběl už jen poslední zápas s týmem Žabovřesk. Hráče nečekalo nic lehkého, jelikož soupeř hrál moc pěkně, přesto naši borci dokázali zápas vyhrát výsledkem 3:1 a tím turnaj ovládli.

Vítězná radost týmu po výhře

Naši kluci zaslouží velikou pochvalu za super turnaj. Všichni bojovali a makali až dokonce. Celá sestava: Míša Nestával, Domča Mařík, Šíma Brůžek, Honzík Smrž, Luky Paďourek, Kryštůfek Jelínek, Maty Dušek. Celý tým hrál moc krásně a za zmínku stojí Domča Mařík, který sázel jednu branku za druhou, také Šíma Brůžek, který ubránil snad vše co šlo a Míša Nestával coby hráč, který musel nastoupit v bráně pochytal spoustu pokusů soupeře a i jako brankář dával dva góly. Na konci turnaje proběhlo vyhlášení, kde naši kluci i s trenérem dostali každý pěknou medaili a velký pohár.