Tato stránka používá analytické nástroje pro monitorování a vylepšování uživatelského zážitku. Používáním stránky souhlasíte s jejich podmínkami.

Chci vědět více

SK Rudolfov

zal. 1932

Jihočeský kraj pomáhá sportovcům

- Ondřej Hajný
Úvodní obrázek pro Jihočeský kraj pomáhá sportovcům

Jako předseda našeho SK RUDOLFOV bych chtěl za celý náš klub poděkovat Jihočeskému kraji za finanční podporu i v letošním roce.
Díky 2 dotacím, které jsme během jara od Jihočeského kraje obdržely, bylo možné:

  • Zakoupit profesionální kartáč na údržbu nově vybudovaného hřiště s umělou trávou. Hřiště máme díky početné mládeži silně využité, což nás samozřejmě těší, ale zároveň je nutné ho pravidelně každý týden udržovat právě kartáčem zakoupeným díky dotaci od kraje, aby gumový prosyp byl stále rovnoměrný. Kartáč vyšel na 59 895 Kč a 70% bylo pokryto krajskou dotací.
Kartáč na úpravu umělého trávníku
  • Dokončit rekonstrukci naší hlavní budovy na hřišti. V předchozích letech jsme také pomocí krajské dotace úplně předělalí šatnu A mužstva (2019) a sprchy a toalety k této šatně (2020). Na rok 2021 jsme měli naplánováno zateplení, výměnu některých dveří a novou fasádu, což se opět díky dotaci od Jihočeského kraje ve výši 210 000 Kč podařilo a díky celkové investici, která přesáhla 300 000 Kč, máme na hřišti krásnou budovu, která nám bude ještě dlouho sloužit.
Nová fasáda hlavní budovy

Závěrem mi dovolte kraji ještě jednou poděkovat, protože bez jejich podpory by nebylo možné tyto potřebné investice vůbec realizovat.

Jihočeský kraj

Petr Maroš
předseda