Tato stránka používá analytické nástroje pro monitorování a vylepšování uživatelského zážitku. Používáním stránky souhlasíte s jejich podmínkami.

Chci vědět více

SK Rudolfov

zal. 1932

Roolympiáda – fotoreport

- Ladislava Skalová
Úvodní obrázek pro Roolympiáda – fotoreport

Dne 7.6.2022 se konala soutěž v atletice a v Roolympádě oddílu Předškolních dětí a Rodičů a dětí. Soutěž se konala společně pro oba oddíly. Protože bylo špatné počasí, byli jsme nuceni soutěž konat v hale na Rudolfově. Všechno jsme ale dobře zvládli, byla pohoda a dětem i rodičům se soutěž líbila.


V úterý 28.6.2022 za krásného počasí se konalo poslední cvičení oddílu Rodičů a dětí. Děti cvičily s pohádkou „ O Honzovi jak šel na vandr“ na hřišti před halou. Měly 12 stanovišť a společně s rodiči plnily připravené úkoly.

O hodinu později se konalo poslední cvičení oddílu Předškolních dětí a také děti cvičily na pohádku „ O Honzovi jak šel na vandr“. Prošly a zacvičily si jako Honza ve světě.

Děti oddílu R+D i PD obdržely balíček a ještě pro oddíl PD děti dostaly ochucené mlíčko jako sponzorský dar od Madety České Budějovice. Za tento dárek moc děkujeme.

Přeji dětem, rodičům i cvičitelkám Renatě Márovcové, Hance Dufkové, Adélce Čechové a Martině Markové krásné prázdniny, hezkou dovolenou a v září se budu těšit na shledanou v tělocvičně.

Výsledky soutěží jsou k nahlédnutí v samostatném článku.