Tato stránka používá analytické nástroje pro monitorování a vylepšování uživatelského zážitku. Používáním stránky souhlasíte s jejich podmínkami.

Chci vědět více

SK Rudolfov

zal. 1932

Dorost remizoval jen jednou a bere tak pohár

- Ondřej Hajný
Úvodní obrázek pro Dorost remizoval jen jednou a bere tak pohár

V sobotu 10. 12. 2022 odehrál náš tým dorostu v hale „Na Sádkách“ turnaj „O pohár okresního předsedy“ pořádaný ČBSSF.

V prvním zápase potkal naše mladíky tým z Mokrého, který dokázali hladce porazit 4:0. Po necelé hodině nás čekal další soupeř, SK Dobrá Voda „A“. V tomto zápase kluci nastříleli jen o gól méně než v předchozím a zvítězili tak 3:0. Poslední zápas ve skupině jsme sehráli s týmem ze „Čtyráku“, který skončil 1:1. Tím jsme se se „Čtyrákem“ dostali na stejný počet bodů, stejný vzájemný zápas, ale kvůli horšímu skóre jsme do vyřazovacích bojů postoupili z druhého místa.

V semifinále na nás nastoupil ambiciózní tým z Hluboké, který jsme ale dokázali porazit a poslali je tak do boje o třetí místo naším vítězstvím 5:1. Tak se našemu týmu podařilo dostat až do finále.

Finálový zápas jsme sehráli se Slávií ČB, ve kterém jsme zvítězili 6:0 a tím vyhráli i celý turnaj. V zápase vstřelil tři góly Maty Nedoma, který se tímto stal s celkovými sedmi góly nejlepším střelcem turnaje.

Za trenéry bych rád vyzdvihl týmový výkon našich kluků, doplněný parádním výkonem gólmana Fandy Štekla, který obdržel za celý turnaj pouze dva góly.  To nás trenéry těší víc, než celkové vítězství v turnaji.

Fotogalerie z turnaje