Tato stránka používá analytické nástroje pro monitorování a vylepšování uživatelského zážitku. Používáním stránky souhlasíte s jejich podmínkami.

Chci vědět více

SK Rudolfov

zal. 1932

Blahopřání cvičitelce Renatě Márovcové

- Ladislava Skalová
Úvodní obrázek pro Blahopřání cvičitelce Renatě Márovcové

Dnes, 5. 3. 2023, slaví jedna z našich cvičitelek ČASPV Renata Márovcová 50. narozeniny a my bychom ji tímto rádi poblahopřáli.

Renata dělá cvičitelku dětí už od školního roku 2006-2007, což je krásných 16 let. Je velice svědomitá, vždy laskavá a je na ní spolehnutí. Práci cvičitelky dělá nejen ve cvičebních hodinách, ale i na všech soutěžích, kterých se naše děti zúčastňují. Do roku 2012 jsme se s dětmi zúčastňovali okresních soutěží v gymnastice i v atletice, ve kterých vypomáhala. Od roku 2012 pořádáme soutěže pouze v naší TJ. Jsou to  soutěže v gymnastice, atletice, Roolympiádě, pořádáme pro děti vánoční besídky a zábavná cvičení na konci cvičebního roku a to všechno s námi jako cvičitelka absolvuje.

Renata (druhá z leva) při jedné z akcí pořádané ČASPV

Renčo, ke Tvému významnému a především krásnému životnímu jubileu Ti přeje celý kolektiv cvičitelek  naší ČASPV – Zdeňka Moravcová, Ing. Hanka Dufková, Adéla Čechová a Martina Marková –  hlavně zdraví, štěstí, hodně radosti z vnoučat a ještě hodně dalších hodin v našem kolektivu cvičitelek dětí.

Za Tvojí odvedenou práci s dětmi Ti moc děkuji. A těším se na další spolupráci.