Tato stránka používá analytické nástroje pro monitorování a vylepšování uživatelského zážitku. Používáním stránky souhlasíte s jejich podmínkami.

Chci vědět více

SK Rudolfov

zal. 1932

Naše mládež nezáhálí ani v zimě

- Ondřej Hajný
Úvodní obrázek pro Naše mládež nezáhálí ani v zimě

Ani naše nejmladší kategorie nemají v zimě úplnou pauzu a zúčastnili se zimní ligy v Týně nad Vltavou.

Mladší přípravka

Hned co skončila podzimní část sezony, naše mladší přípravka vyrazila k prvnímu turnaji zimní ligy v Týně nad Vltavou. Zde se již tradičně konal další ročník halové zimní ligy. Za účasti deseti družstev se nejdříve hrajá tři kola turnajů ve stylu každý s každým a pak dvě kola o umístění 1. až 5. a 6. až 10. To je dohromady 17 zápasů a kluci tedy mají přes zimu co dělat.

Náš tým do turnaje vstoupil vítězně a hned po prvních třech zápasech se usadil na prvním místě po tom, co vyhrál všechny zápasy. Tím nastavil laťku pěkně vysoko. V následujících dvou turnajích a 6 zápasech, kluci čtyřikrát vyhráli a dvakrát prohráli, což jim v konečné tabulce zajistilo 2. místo hned za suverénním Hradištěm, které neztratilo ani bod.

V neděli 8. 1. se hrálo první kolo o umístění, kdy rudolfovští jeli natěšení na první turnaj v novém roce a všechny soupeře porazili, včetně Hradiště. Tím se ujali vedení celého turnaje.

Do posledního kola turnaje měli kluci čas měsíc potrénovat a odehrát dva přátelské zápasy, ve kterých si vyzkoušeli nové věci. Poslední den turnaje se hrál 5. 2. se stejnými soupeři a naši kluci opět všechny zápasy ovládli. V zápase o první místo znovu porazili nejtěžšího soupeře Hradiště 4:0 a tím ovládli celou zimní ligu v Týně nad Vltavou.

Vítězný tým mladší přípravky s trenérem

Na zimní lize se nám vystřídalo dohromady 19 hráčů, kdy každý z nich podal vynikající výkon a navíc náš Honza Smrž byl vyhlášen nejlepším hráčem cele zimní ligy. To udělalo určitě radost nejen jemu, ale byla to i krásná třešnička na dortu po celém turnaji. Pochvalu zaslouží celý tým, trenéři Puffer, Zlámal a Nestával, ale také všichni a rodiče za skvělou podporu po celý turnaj.

Honza Smrž – nejlepší hráč turnaje

Starší přípravka

Naše starší přípravka se také zúčastnila turnaje zimní ligy v Týně nad Vltavou. Turnaj je postaven obdobně jako ten pro mladší kategorii a dohromady kluci odehráli 17 zápasů.

Náš tým do turnaje vstoupil proti nejtěžšímu soupeři a to proti místní Olympii A. Hned se nám ukázalo, že hala a hřiště je rozdíl a kluci prohráli vysoko 6:1. To pro naše kluky nebylo nic příjemného, ale zase je to i nakoplo a zjistili, že musejí hrát jinak. To se povedlo a v dalších zápasech ztratili body jen po remíze 1:1 s Lokomotivou ČB. Po základní části skončili s 22 body po 7 výhrách, jedné remíze a jedné prohře. To jim zajistilo pěkné druhé místo a účast v lepší pětce v nadstavbové části.

V neděli 22.1.2023 se hrálo první kolo o umístění. První zápasy v novém roce se jim podařili a ve 4 zápasech ztratili jen body po remíze se Ševětínem 1:1. Domácí Olympii A dokázali porazit 5:4 a to jim zajistilo průběžné první místo.

Do posledního kola turnaje měli kluci opět čas a absolvovali také několik přátelských utkání. Příprava se vyplatila, protože rudolfovští hned v prvním zápase vlítli na Olympií A a hned od začátku makali jeden za druhého a domácí ve velmi pěkném zápase porazili 3:0. Do posledních zápasů kluci měli náskok čtyř bodů, ale čekaly je velmi těžké zápasy. Nestačili ale až na ten poslední s domácí Olympií B, kdy prohráli 2:1 a tím pádem stejně jako naše mladší přípravka, ovládli celou zimní ligu!

Vítězný tým starší přípravky s trenéry

Na zimní lize se nám vystřídalo dohromady 15 hráčů, kdy každý z nich podal vynikající výkon. Navíc náš Maty Polák byl vyhlášen nejlepším hráčem celé zimní ligy, což nás všechny moc potěšilo. Poslední zápasy dělali kluci trenérům Sejkovi, Zemenovi a Nestávalovi velkou radost. Ale to museli i všem fanouškům a rodičům, kterým tímto děkujeme za skvělou podporu.

Nejlepší hráč turnaje – Maty Polák